Уникум! ЦСКА обяви: Занапред отбор и служители ще идват пеша на Армията

снимка: SPORTA.BG

На сайта на ЦСКА се появи интересно уведомление, ето го 1:1:

Армейци,

Уведомяваме ви, че считано от 02.08.2017 година, Дирекция „Зелена система" към Столична община ограничава достъпа на МПС до стадион "Българска армия". Това важи и за дните, в които на него се провеждат футболни мачове. Автомобили и всякакви превозни средства на официални и длъжностни лица от БФС, включително гостуващ отбор, делегати, съдии, журналисти и гости няма да бъдат допускани в близост до съоръжението.

Осъзнаваме, че по този начин всички, ангажирани с провеждането на срещите на отбора, ще бъдат максимално възпрепятствани да извършват служебните си задължения, но като съвестни и изрядни данъкоплатци, сме длъжни да спазваме наредбите на страната.

Всеки, който иска да дойде на стадиона с МПС, е длъжен да заплати месечна такса в размер на 30 лева в офиса на Дирекция „Зелена система", срещу което ще получи съответния пропуск.

Извиняваме се предварително на стотиците засегнати от това неудобство лица, но на този етап ние като клуб няма как да променим нещата, въпреки усилените ни опити в последните няколко дни. Също така ви информираме, че всички служители на ЦСКА, отбор, спортно-технически щаб и персонал занапред ще идват пеша на работа.

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!