Уникална заря за петата поредна титла на Лудогорец

Уникална заря за петата поредна шампионска титла ще озари небето над Разград след края на шампионския мач на „Лудогорец“ – „Берое“ в неделя. Феновете и гостите на града ще станат свидетели на пиротехническия празник в 21,30 ч.

Зарята е само част от празничното шоу, което ще съпътства последния домакински мач на „Лудогорец“ за сезона, след който отборът ще получи златните медали и купата на петата поредна титла.

Феновете на „орлите“ подготвят запомняща се хореография по трибуните. Преди началото на мача привържениците ще проведат тредиционното автошевствие, с което ще съпроводят клубния автобус до стадиона на пристигане от Шумен. Преди двубоя с „Берое“ „Лудогорец“ ще бъде на лагер именно в близкия до Разград град, за да зарадва феновете си там. Клубът е подготвил куп изненади за публиката, който се очаква да изпълни до краен предел „Лудогорец Арена“.  По време на мача ще бъде проведена томбола с награди.

След мача популярният музикант Калин Вельов ще представи невероятния и единствен в България проект  „Амазония Денс Проджект“. Той показва модерната бразилската култура в едно съчетание от електро-акустична клубна денс музика и бразилски танци. Заедно с бразилската певица Хулия Мартинес и саксофонист, Калин Вельов ще изпълни световни хитове от DJ компилации, авторски песни и бразилски стандарти в оригинални „хаус“ аранжименти.

Феновете ще имат възможността да видят на живо балета „Амазония Денс Проджект“ с лидера им Елена Бали, които ще представят изкуството на бразилските модерни и карнавални танци. Веднага след последния съдийски сигнал на шампионския мач с Берое пред публиката на „Лудогорец Арена“ ще пеят талантливите деца, носители на множество награди -  Даяна Гиргинова от музикална школа „Илия Бърнев, Иван Гайдаров, Ивайло Петков и Андреа Начева. Шоуто ще допълнят танцова формация „Феникс“ и мажоретния състав от Центъра за работа с деца в Разград.

На полувремето на срещата с „Берое“ ръководството на ПФК „Лудогорец“ ще награди най-заслужилите футболисти във футболната академия на клуба.

Награждаването на петкратните шампиони започва в 20,15 ч. След като капитанът Светослав Дяков вдигне купата, предстои тур трофея пред всички сектори.