Ултрасите на Левски към тези на Шкупи: Бой по албанските македонци

Феновете на Левски не се бавиха много и "налазиха" официалната, а и други страници на Шкупи. Както е известно, тимът от Северна Македония ще застане на пътя на "сините" в Европа, ако преди това се справи с Хегелман от Литва. Първият двубой в Каунас е на 13 юли, а на 20-и е втората среща в столицата на югозападната ни съседка.

"Няма да ви се вярва какво идва!", "Идваме, ние сме Левски София", "Ще видите какво е да попаднете в Синия ад", "Бой по албанските македонци", "Македония без българи - огън да я гори!". "Таман за Илинден", не спираха да пишат привържениците на Левски, пише "Мач Телеграф".

Разбира се, ултрасите на Шкупи, които са сред най-буйните в Северна Македония, не им останаха длъжни. "Явно идва Третата световна война, готови сме!".

"Както е известно, през миналата година имаше доста сериозно напрежение между ЦСКА и Македония ГП. Съперникът на "армейците" избра срещата в Скопие да се играе на игрище, което не позволява да има фенове на трибуните. В крайна сметка бе пусната минимална бройка.