Ултраси на Лацио и Реал М удрят рамо на синята лавина

Агитката на Левски ще получи сериозно рамо за битката с ЦСКА-София в неделя, научи „Меридиан Мач“. В Сектор Б за „сините“ ще викат ултраси от Лацио, Реал М и Унгария. Последните са известни като „Синята дивизия“. Те не подкрепят отбор в родината си, защото симпатизират на римските „орли“ и столичани. В последно време унгарците не пропускат мач между Левски и „червените“.

Продажбата на билетите за сектора зад вратата започна от вчера в магазина до кафенето на Националния клуб на привържениците на бул. „Тодор Александров“. Иначе пропуски може да бъдат взети от мрежата на „Тикетпро“, както и от касите на стадион „Георги Аспарухов“ пред сектор А. В деня на срещата билети ще има до края на първото полувреме на касите, които се намират на мястото на бившото „Синьо кафене“ до Националния стадион.

Междувременно стана ясно, че няма да има факли и песни, които да надъхват играчите на последната тренировка. Привържениците на Левски са решили този път да оставят любимците си сами да се настроят за битката с тима от „Армията“.