Ultras never die! Вижте затрогваща постъпка на бултрасите

Феновете на Ботев днес се изправят пред един от най-важните си мачове. Техният любим отбор ще играе с Бейтар Йерусалим в реванша от втория предварителен кръг на Лига Европа. Двубоят е в Бургас довечера от 20:30 часа. Рано тази сутрин обаче около 20 бултраси решиха да отпрашат към морския град. На 266-я километър от автомагистрала "Тракия" феновете спряха своите коли и прескочиха мантинелата, разбра Sporta.bg. Мястото не е случайно, тъй като на 11 юли 2013 година, един от най-известните фенове на Ботев - Дачно Ушото катастрофира и изхвърча през прозореца на своя автомобил. Привърженикът е крал отново в посока Бургас, където неговият любим тим играеше с Астана мач-реванш от същия втори предварителен кръг на Лига Европа. На това място на магистралата той изпада в кома и след няколко дни умира.

Фенове на Ботев и приятели на Данчо Ушото спряха на 266-я километър на магистралата, за да почетат паметта на своя приятел. 

"266 км. Ултрасите живеят вечно! Данчо завинаги един от нас!", написаха бултрасите на фотоса, който те предоставиха специално на Sporta.bg.