Уилшър затъва все повече - наби играч на Сити на терена и още един в тунела (ВИДЕО)

снимка: twitter.com

Джак Уилшър прави всичко по силите си да се завърне в първия отбор на Арсенал, но след стъпка напред сега направи две назад. Англичанинът бе изгонен в мач на резервните формации на "артилеристите" и Манчестър Сити. Той предизвика истинско меле в средата на терена, след като връхлетя върху Мат Смит от "гражданите".

След нарушение срещу самия него, Уилшър стана и избута яростно Смит на земята. Той дори посегна на младия си съперник, а съдията бързо прекрати свадата и извади червения картон. Не това обаче бе всичко. Уилсън от Сити се намеси и започна да разменя ругатни и леки удари с играча на Арсенал, като така и той бе изгонен.

Най-интересното обаче се е случило в тунела. Там двамата са вървели един до друг, но напрежението ескалирало и те отново се сбили, съобщава "Сън". Бързо обаче двамата футболисти били разделени от стюардите.

Уилшър няма да бъде наказан за мачове на първия отбор на Арсенал, но след постъпката му никак не е сигурно, че Арсен Венгер ще го повика обратно. Миналия сезон английският халф бе под наем в Борнемут, където не впечатли особено и сега се завърна в опит отново да възроди кариерата си. Ще трябва обаче първо да овладее нервите си, а после да владее топката в средата на терена.