TV7и NEWS7 излъчват Мача на звездите

снимка: Булфото

Две събития бележат тазгодишния Мач на звездите на българския баскетбол, който ще се състои във Варна на 23 февруари (неделя) от 18.30 часа.

През 2014 година се навършват 15 години от последната титла на местния отбор Черно море. През 2013 година най-добрият баскетболист на България през последните години и бивш играч на варненци Тодор Стойков прекрати кариерата си.

Именно заради това организаторите решават да дадат възможност на варненската публика да засвидетелства уважениe към своя герой.

Най-добрите българи срещу най-добрите чужденци, конкурси за стрелба, забивки със специалното участие на легендите Спас Натов и Иван Друмев, като самият Тодор Стойков ще облече отново екипа на "моряците".

HDI Мачът на звездите се провежда за пръв път през 2004 година и до момента има 10 издания в градовете Варна, Самоков, София и Ямбол.

Тази година отново най-добрите български и чуждестранни баскетболисти ще се срещнат в Двореца на културата и спорта в Морската столица на 23 февруари.

HDI Мачът на звездите тази неделя ще се излъчи пряко единствено по NEWS7 от 18:15 часа. Повторението ще бъде по TV7 в същия ден от 23:15 часа.