Туре моли за прошка чрез социалните мрежи

снимка: Булфото

Нападателят на Левски Ларсен Туре поиска прошка от "сините" фенове чрез Фейсбук. Той трябваше да пази Пламен Крачунов, но защитникът на ЦСКА остана сам в пеналта при гола в последните секунди. Грешката беше отчетена и от треньора Тони Здравков.

"Загубата в днешната среща е изцяло по моя вина. Направих голяма грешка при гола и се надявам, че феновете и съотборниците ще ми простят за това", написа Туре в социалната мрежа вчера.

Статусът му бе коментиран от доста "сини" привърженици, които приеха със смесени чувства неговите словоизлияния. Част от тях му простиха. Други го приканиха да напусне веднага "Герена" заедно с другия недолюбван от агитката чужденец - Кевин Бру.

Не липсваха и нападките на расова основа. Туре пропусна няколко тренировки на Левски преди дербито, защото беше при семейството си във Франция, припомня "Стандарт".

Изданието разкрива и подробности около инцидента с Мариян Христов по време на Вечното дерби,

Не искам да коментирам нищо, вече съм извън Левски и няма защо името ми да се появява в медиите. Така Мариян Христов отговори на въпрос дали е бит с палки след дербито с ЦСКА в събота.

Бившият национал тръгнал да излиза по-рано от сектор "В" заедно с едно от децата си. Той поискал да мине направо през загражденията към сградата на БНР, където бил паркирал. Полицаи отказали да го пуснат и наредили да заобиколи покрай сектор "Б".

Христов обаче настоявал на своето. Той се аргументирал, че агитките още били на стадиона и нямало с кого да се сблъска. Настанала разправия и наистина се стигнало до удари с палки.

Нападателят на Левски Ларсен Туре поиска прошка от "сините" фенове чрез Фейсбук. Той трябваше да пази Пламен Крачунов, но защитникът на ЦСКА остана сам в пеналта при гола в последните секунди. Грешката беше отчетена и от треньора Тони Здравков. "Загубата в днешната среща е изцяло по моя вина. Направих голяма грешка при гола и се надявам, че феновете и съотборниците ще ми простят за това", написа Туре в социалната мрежа вчера. Статусът му бе коментиран от доста "сини" привърженици, които приеха със смесени чувства неговите словоизлияния. Част от тях му простиха. Други го приканиха да напусне веднага "Герена" заедно с другия недолюбван от агитката чужденец - Кевин Бру. Не липсваха и нападките на расова основа. Туре пропусна няколко тренировки на Левски преди дербито, защото беше при семейството си във Франция. Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=477939