Трус в ЦСКА 1948! Вальо Илиев напусна клуба

Бившият национал Валентин Илиев вече не е треньор на новака във Втора лига ЦСКА 1948. Новината беше съобщена от официалния сайт на клуба. 38-годишният бивш защитник се разделя с „червените“ по взаимно съгласие.

Раздялата между Илиев и ЦСКА 1948 идва след само четири изиграни кръга от сезона във Втора лига. В тях тимът записа две победи и две равенства и изостава на четири точки от лидера Царско село. Вчера беше направено домакинско 1:1 с Монтана.

„Червените“ имат амбиция да спечелят промоция в Първа лига, след като през миналия сезон тимът завърши на първо място в Югозападната „В“ група и се класира в професионалния футбол.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЦСКА 1948:

Когато настанат мъжки времена, малко се отзовават. Но затова тези хора са уникални! Това направи славният армейски капитан Валентин Илиев, когато ножът беше опрял до кокала. Вальо пое тима в несъмнено най-тежкия момент в историята на ЦСКА. Две години начело и две промоции в горна лига е равносметката при прекратяването на отношенията между клуба и вече бившия му треньор.

Раздялата с Валентин Илиев и неговия щаб идва по взаимно съгласие, като всички в ЦСКА благодарим сърдечно за направеното от тях и им желаем успех!

Завинаги едни от нас!