Треньорът на Звезда иска 100 бона на месец, за да поеме ЦСКА-София

снимка: Facebook

Треньорът на Цървена звезда Владан Миливоевич желае минимум 50 000 евро на месец (около 100 000 лева), за да застане начело на ЦСКА-София. 48-годишният сърбин е фаворит на ръководството на "червените" да поеме отбора от лятото. Сериозните му финансови претенции обаче могат да се окажат голяма пречка това да се случи, пишат колегите от "Меридиан Мач".

Договорът на Миливоевич със Звезда изтича след края на сезона. Към днешна дата той получава по 20 хил. евро на месец на "Мала Маракана". Сръбският тим смята да му предложи нов договор, но и в него параметрите няма да са много по-високи от сегашните. В същото време обаче има и други клубове, които проявяват интерес към този наставник и те с лекота биха извадили исканата от него сума.

Заплатата, която Миливоевич иска, за момента е основната пречка пред идването му на "Армията". Разбира се, преговорите са в начална фаза и тепърва ще се има още срещи между двете страни в търсене на компромис.

Вчера пък самият специалист сподели пред сръбските медии, че има проблем с новия му контракт с Цървена звезда. 

"Все още не съм разговарял с ръководството за моя договор. Не е приятно, че нещата са такива, но се надявам в най-скоро време всичко да се реши. Развръзката ще дойде бързо, когато седнем на масата", сподели Миливоевич, който изведе отбора до титлата в Сърбия и до 1/16-финал в Лига Европа.