Треньорът на Швеция: Аз и Златан можем да се справим с напрежението

снимка: БТА/XINHUA

Треньорът на шведския национален отбор Ерик Хамрен заяви, че той и капитанът на тима Златан Ибрахимович имат сили да се справят с напрежението преди мача-реванш от баражите за класиране за Мондиал 2014 срещу Португалия във вторник.

"Знам, че при загуба това ще бъде краят на моята работа. Това ми се е случвало преди като клубен треньор. Все още не мисля за това. Сега съм съсредоточен върху мача. Искам да продължим напред. Ако направим това, няма да бъде нужно да коментираме това повече.

Имаме нужда да вкараме поне един гол и задължително трябва да го реализираме. За момента съперникът ни има аванс в резултата. Това не е двубой между Златан и Роналдо. Това е Швеция срещу Португалия.

Ние със Златан можем да се справим с огромното напрежение, въпреки че ще играем срещу много добри футболисти с огромен опит на международно ниво. Целта ни е да вкараме ранен гол", заяви Ерик Хамрен, цитиран от БТА.

Първата среща завърши с победа с 1:0 в полза на Португалия в Лисабон.

Договорът на Хамрен с футболната асоциация на Швеция изтича след края на квалификациите или съответно след края на Мондиал 2014.