Треньорът на Партизан за Лудогорец: Предимството им е само финансово

Старши треньорът на сръбския Партизан /Белград/ Марко Николич днес даде пресконференция преди първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионска лига с българския Лудогорец /Разград/.

Партизан утре пътува за Разград, където в сряда е мачът с българския шампион Лудогорец. "Черно-белите" през миналия сезон играха с Лудогорец, двата отбора се познават добре, а Партизан има голям мотив да се реваншира за елиминирането си през миналата година.

"Това са нови футболни истории и те не се свързани с мачовете от миналата година, каза Марко Николич днес на пресконференция на стадиона на Партизан. Гледахме последните три срещи на Лудогорец и сме готови за този мач".

Марко Николич подчерта, че мотивацията на неговия отбор може да компенсира финансовите и икономически разлики между двата клуба.

"Гладът за успех трябва да го пренесем на терена, да се борим за всеки сантиметър на терена, каза Николич. Ще играем против съперник, който вече три поредни години е шампион на България, против отбор, който е изключително силен финансово, което е тяхно предимство".

"Ние имаме амбицията да покажем, че финансовите фактори не трябва да бъдат рещаващи. Те имат пари, ние - глад за победи, и това е нашият най-силен коз", заяви старши треньорът на Партизан /Белград/, цитиран от БТА.