Треньорът и звездата на Македония с арогантни изказвания преди битката с България

снимка: ffm.mk

Треньорът на Македония Игор Ангеловски пробва да стресне България преди контролата между двата тима утре с нахакани изказвания. Той обяви, че уважава противника, но само до вратите на стадиона.

Това ще е втората контрола за "лъвовете" в последните няколко дни. В петък те победиха Португалия в Лейрия с 1:0, а този мач е бил следен сериозно и от щаба на западните ни съседи. 

"Най-важното за нас е как ще играем ние, друго не ме интересува. Почит и уважение към България, все пак този отбор победи Португалия преди няколко дни, но това ще трае само до влизането им на стадиона. После ще се хвърлим срещу тях от първата минута."

"Естествено, че искам да победим в този мач. Всички, които казват, че резултатът не е важен, просто си търсят алиби. Всеки наш съперник си има слаби страни и ние ще преследваме да ги уязвим", сподели Ангеловски. 

С него на пресконференцията беше и една от звездите на западните ни съседи Ванче Шиков, който също се изцепи. Той сподели, че очаква труден мач и доказателството за това е победата на България над Португалия. 

"Очаква ни труден мач срещу този опонент. Все пак те победиха Португалия, макар това да стана след единственото им положение в мача. Мен резултатът не ме интересува, по-важно ми е как ще играем. А сега атмосферата в отбора е много добра и такава скоро не е била, затова съм оптимист. България има много слаби стрни и ние ще ги използваме", зарече се Шиков.