Трансферът на Бодуров в Макаби пред провал

снимка: Булфото

Българският национал Николай Бодуров, който в момента играе за Литекс, продължава да бъде интересен като ново попълнение за Макаби (Хайфа), но цената му може да се окаже проблем, пише днес израелското издание Walla.

"Макаби (Хайфа) може да отдели за играча около 250 хиляди евро или малко повече, без заплатата. Очакванията са обаче Литекс да поиска почти двойно на тази сума, въпреки че България е под 50-о място в Световната ранглиста (в момента на 78-а позиция), а играчът вече е на 28 години и много трудно е да бъде продаден след това", коментира още изданието.

"Бодуров е в нашия списък, но не само за да присъства там. Той е много опитен футболист, който може да даде класа, защото има опит в международни мачове и с клуба си, и с националния отбор, коментира пред Walla неназован източник, близък до преговорите. От Макаби имат още един вариант, като става дума за хърватски футболист.

Те вече взеха двама нови и доста сериозни попълнения- това са камерунският нападател Мохамаду Идрису, както и вратарят Владимир Стойкович. Именно мениджърът на сръбския национален вратар е предложил и хърватски защитник.

Роденият в Благоевград здравеняк пък беше наблюдаван през пролетта от доста френски отбори, както и от белгийския Брюж. Така че тази дестинация също е опция за него, посочва БТА.