Тотомилионерка би шута на гадже футболист след обида

Британската тотомилионерка Джейн Парк би шута на гаджето си Джордан Пигът, който играе за шотландския футболен клуб Дънди. Причината за раздялата е необмислена реплика на 19-годишния спортист, който нарекъл приятелката си дебела.

Само преди дни богаташката отвърна на репликата му, публикувайки снимка на купчина палачинки и написа на профила си в „Инстаграм“: „Самотна и дебела, но не ми пука!“

23-годишната Парк нашумя на Острова, когато преди пет години стана най-младата победителка в лотарията „Евромилиони“, печелейки 1 милион паунда.

В началото на тази година британката кроеше планове за сватба. Тя дори плати 100 000 паунда за терапевт, който да я отърве от маниакалната ревност. Блондинката дори беше стигнала до там, че нае частен детектив да следи дали Джордан Пигът изневерява.

През годините богатството на красавицата намаля и това, заедно с ревността й, изглежда отблъсна предишните й гаджета. Само за пластични операции Джейн Парк пръсна 50 000 паунда. 4500 отидоха за нов бюст, а освен това тя направи пътуване до Турция за специален лифтинг на дупето.

Връзката между Джейн Парк и Джордан Пигът започна преди малко повече от година, след като двамата се свързаха чрез сайт за запознанства. Преди футболиста на Дънди тя излизаше със Сам Калахан – участник в британската версия на риалити формата „Х Фактор“.