Топузаков взима 17-годишен в Пловдив

снимка: levski.bg

Наставникът на Левски Елин Топузаков определи група от 18 футболисти за гостуването на Ботев (Пловдив). Двубоят от 35-ия кръг на А група е утре от 16:15 часа на базата на "канарчетата" в Коматево.

Сред изрбраниците на Топузаков попадна роденият през 1996 година Илия Димитров. Той веч дебютира срещу Пирин (Гоце Делчев) при Антони Здравков, а сега ще получи нов шанс за изява редом с останалите младоци, на които напоследък в Левски разчитат все повече.

Този път в групата на "сините" попаднаха братята Цоневи, Владислав Мисяк и Мики Орачев. След наказание се завръща и Владимир Гаджев.

Пламен Илиев пък вече тренира на пълни обороти. Националът бе извън строя около 2 месеца, тъй като счупи пръст по време на лагер с "лъвовете". Той вече е възстановен, но засегаостава извън групата на Левски.

Очаквано аут за гостуването в Пловдив са Рафаел Бастос, който днес не тренира с Левски и Кевин Брю, който бе ангажиран с националния тим на Мавриций и също не е водил занимания със "сините".

Ето и пълната група на Левски: Горан Блажевич, Михаил Иванов, Дъстли Мюлдер, Пламен Крумов, Павел Чмовш, Рикардо Нунеш, Мики Орачев, Орлин Старокин, Даниел Димов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Владимир Гаджев, Димитър Макриев, Валери Божинов, Цветан Генков, Владислав Мисяк, Ларсен Туре, Илия Димитров.