Топузаков: Не знам дали Гонзо ще дойде

снимка: levski.bg

Новият наставник на Левски Елин Топузаков заяви, че няма идея да ли Георги Иванов - Гонзо ще се завърне на стадион "Георги Аспарухов".

Днес "сините" надвиха Ботев (Пловдив) с 2:0 като домакин и спечелиха първа победа в А група през 2014 година именно в дебюта на Топчо.

"Не съм се чувал с Гонзо - дали ще дойде, дали няма да дойде, и не знам каква му е идеята", заяви Топузаков на пресконференцията след двубоя.

Той призова феновете да подкрепят отбора и още веднъж сподели, че няма да толерира никой.

"Колкото и да е трудно за всички левскари, първото и най-важно нещо е да подкрепят отбора. Затова посочих момчетата след края на мача, защото те бяха тези, които завоюваха победата. Поне в този мач те заслужиха аплодисментите" добави Топчо.

"Няма да толерирам никого. Искаме да има все повече юноши в състава. Имаме 25 футболисти, които във всеки един момент трябва да се раздават. Мисля, че няма слаб футболист в "Левски". Надявам се, че юношите ще показват повече хъс, за да може да участват повече в мачовете", заяви още той и коментира дебюта на Владислав Мисяк.

"Имахме доста проблеми в състава. Мисяк беше с нас през цялата зимна подготовка. Имаше известен риск да дебютира пред публиката на "Герена", но мисля, че се справи с напрежението. Радвам се, че оправда доверието", каза Топузаков.