Топчо: След ЦСКА ще има яснота около бъдещето ни

снимка: Булфото

Елин Топузаков изрази мнение, че Левски е изпълнил всички тактически замисли на треньорското ръководство при днешната победа на отбора с 6:1 над Нефтохимик в Сливен.

"Радващо е, че влизаме в добра серия преди мача с ЦСKА, поsтигнахме убедителна победа с добра игра. Няма да коментирам качествата на Нефтохимик, но това, което искахме да бъде изпълнено, се получи. Имаше скорост и движение в нашата игра", коментира Топузаков след мача.

"Съхранихме сили, защото имахме проблеми с контузени. Не сме привърженици на това да пазим играчите за някои мачове, но когато има здравословни проблеми, е нормално да зложим на играчи, които са на 100% готови за мача", каза още Топчо, който коментира и бъдещето на треньорското трио в Левски.

Да не слагаме каруцата пред коня, след мача с ЦСКА ще има по-голяма яснота около бъдещето. В Левски селекцията винаги е отворен процес. Искаме да вземем футболисти, за да надградим състава. Ще се опитаме да задържим най-добрите футболисти.

Има доза истина в информациите за Гаджев. Нормално е добри футболисти да бъдат харесвани от други отбори, все пак е национал. Ако има добри оферти, няма да спираме никого. Набелязали сме цели, които ще искаме да постигнем в тази подготовка, най-вече за физика. Едната част ще е в България, другата в Кипър, където ще играем контроли.

Винаги има какво да се желае от Левски, искам да играем по-добре, а днес сами си вкарахме гол. Има какво да се желае от всеки. Не сме ги научили ние на футбола, но може би им вдъхнахме желание. Щом са в Левски, те са най-добрите футболисти. Спомогнахме да се върне желанието за победа във всички 90 минути", коментира още синята легенда.