Топчо: Сега ближем рано, но се готвим за реванш

Бившият треньор на Левски Елин Топузаков коментира тежката загуба от ЦСКА с 0:3 във вечното дерби. Топчо смята, че ранните голове са пречупили "сините".

"Със сигурност една част от хората бяха доволни. Естествено е ние, като загубили, да ближем рани. Но има следващ мач, така че има време за реванш", каза Топузаков в предаването "Спортна треска".

"В днешния футбол всеки един детайл и всяка една грешка костват много. Трябва да правиш по-малко или ако си направил, да се опиташ да коригираш нещата. Наистина след тези два гола не успяхме да се върнем в мача и да покажем истинското си лице. Липсваше острота и в завършващата фаза нямахме чисти голови положения".

Топчо отказа да коментира тактиката на Николай Митов.

"Не е етично да коментирам избора на схема на треньорския щаб. Всеки един треньор си има виждания", заяви Топузаков.

"Бях на мача, на стадиона. Те са анализирали достатъчно добре противника и може би са разчитали на изненада с тази постройка. В крайна сметка след бързите два гола и тимът не успя да реализира идеите си, които може би са тренирали през седмицата."Вчера играхме далеч от възможностите си. Неприятна загуба. Нормално е негативните емоции да преобладават. Има още мачове. Има още мачове със същия противник. Въпросът е да се преодолее това състояние, най-вече у играчите."