Топчо дал на Русев списък за селекция, не иска 10 малки негърчета

снимка: levski.bg

Tреньорът на Левски - Елин Топузаков, даде традиционния брифинг преди гостуването на Верея в Стара Загора, а също така коментира и въпроси свързани с предстоящата селекция по време на зимния трансферен прозорец.

"Настроението е добро, но няма да има стойност, ако не се представим както трябва. В един отбор е нормално да има и загуби, и победи, похвалното е, че ние успяхме да вземем трите точки от Славия", коментира Топузаков.

"Казал съм желанията си, всичко е въпрос на преговори, на уточняване на детайли. Опитал съм се да взема всичко под внимание относно това, което можем да подобрим като визия. Трябва ни вътрешна конкуренция, на някои постове имаме недостиг на футболисти. Желанието ми е да вземем поне 4-5 нови на 4-5 поста. Не искам да се разделям с почти никого. Трябва ни дълбочина в състава и добри резерви, защото ни чакат доста мачове през пролетта", добави още още Топчо.

"За мен е важно близкото бъдеще. Искам да направя една хубава подготовка и отборът да играе по начина, който искам. Селекцията ще е ориентирана към българския и чуждия пазар. Не крия, че много обичам родните играчи. Дал съм списък, в който фигурират и доста български футболисти", заяви още младият треньор на Левски.