Тони Стораро пее на Локо (Пд), Крушарски на дискотека с отбора

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски остана изключително доволен от победата с 2:1 над Берое при гостуването в Стара Загора и за награда заведе футболистите на дискотека, типично в свой стил.

Босът не бе очакван под Аязмото в събота вечерта. Той обаче се появи на стадиона, след като малко по-рано се бе прибрал в България от Дубай, където бе по бизнес дела. По време на срещата той на няколко пъти се хващаше за главата в ложите, но в крайна сметка вдигна победоносно ръце. Веднага след това той влезе в съблекалнята при радващите се футболисти и ги поздрави за себераздаването.

Пред тях той обяви, че за награда лично ще ги заведе на дискотека. И спази обещанието си. В 0:30 часа целият отбор на Локомотив, включително треньорският щаб и спортният директор Чавдар Цветков, бе в култовото пловдивско заведение "Планета". Там „черно-белите“ разпуснаха до около 4:00 часа, като цялата сметка бе платена от боса Крушарски. За доброто настроение на компанията пък с изпълненията си се погрижи Тони Стораро.