Тони Белю нокаутира Дейвид Хей в зрелище на ринга ВИДЕО

Тони Белю нокаутира бившия световен шампион в две категории Дейвид Хей в реванша помежду им, който се състоя в "О2 Арена" в Лондон. Белю свали три пъти в нокдаун своя съперник, преди да го довърши в пети рунд.
 
В първата среща между двамата, която се проведе на същото място през март 2017 г., Белю поднесе една от изненадите на годината, спирайки чрез технически нокаут своя опонент в 11-ия рунд.

Срещата снощи започна добре за Хей, но след първия рунд всички позитивни неща за него приключиха. Белю влезе в ритъм и буквално започна да се подиграва на своя съперник. 

В трети рунд роденият в Ливърпул боксьор стигна и до два нокдауна, а впоследствие левият крак на лондончанина отново започна да му създава видими проблеми, превръщайки го отново в лесна мишена за Белю.

Срещата стигна до петия рунд, в който Белю свали Хей в нов нокдаун и въпреки че съумя да се изправи, бившият шампион в две категории беше засипан с нова канонада от удари, което принуди съдията да прекрати срещата.

Белю посвети победата си на своя покоен зет.

"Загубих моя зет през август. Сега неговият баща е тук и се кълна, че той беше с мен тази вечер. Ашли, обичам те, приятелю. Той беше в съзнанието ми през цялото време и ми липсва ужасно много. Съкрушен съм, просто съм съкрушен", заяви Белю със сълзи на очи.

"Тони се боксира страхотно тази вечер, направи някои наистина умни неща. Той се боксира добре, а аз не, толкова е просто. Мислех, че съм достатъчно подготвен, за да го победя, но се оказа, че не съм. Тони е страхотен шампион. Това ли е краят за мен? Тази вечер не се чувствах добре, но не знам. Загубих от по-добрия боксьор, така че поздравления за Тони", заяви Хей.