Томас Лафчис: Тъжно ми е за Гонзо

снимка: Булфото

Бившият президент на Левски Томас Лафчис коментира днес на пред премиерата на филма "Ние сме Левски", че изпитва тъга относно назначението на Георги Иванов - Гонзо за директор при "сините", тъй като го очаква съдба, подобна на тази на Илиан Илиев.

Според бившия силен човек на "Герена", акциите на отбора трябва да бъдат върнати на феновете. Лафчис е убеден, че Левски може да има 10 милиона лева бюджет само от членско внос.

"Не искам да съм лош пророк, но ми е мъчно за Гонзо", сподели бившият президент и продължи. "Изразих подобно време и преди за Илиан Илиев, защото това са хора, които жял живот са били в Левски.

Клубът не се управлява добре и не съм оптимист, дано не съм лош пророк. На Иванов и Боримиров няма да им е лесно/ Смятам, че Левски трябва да се върне на хората, но не по схемата на Александър Томов в ЦСКА.

Просто феновете ще си плащат членски внос. Зан икога няма да е проблем 100 лева на година - 10 хиляди левскари го правят и ето ти 10 милиона лева и всяка година сме в Шампионска лига", смята Лафчис.