Титуляр в Левски с потресаващо разкритие за Люпко Петрович

Мехди Бурабия направи силен завършек на есенния полусезон, който не тръгна по най-добрия начин, тъй като полузащитникът не попадаше сред твърдите титуляри при Люпко Петрович. При Топузаков обаче халфът демонстрира добри неща, което му извоюва титулярно място. Бурабия говори пред колегите от Livesport.bg.

"Чувствах се отлично в последните няколко мача, защото доверието на Топузаков и Букарев ми даваше повече увереност. Работих усилено във фитнеса през последния месец, а отделно наех личен диетолог, който ми помогна да се почувствам много по-добре в тялото си", заяви Бурабия, след което коментира разликата между сегашния треньор и Люпко Петрович.

"Разликата е, че Топчо знае нашите имена и не ни бърка (смее се). Сега сериозно, Топузаков е бил голям играч. Той знае как да свали напрежението от нас, близо е до играчите и ни кара да се чувстваме по-уверени на терена. Беше ми трудно да върна формата си след контузията, защото тимът вече беше готов с физическата подготовка. Отне ми няколко седмици, а след това Петрович не ми даваше увереността, от която се нуждаех. Когато си резерва е трудно да бъдеш щастлив, но във футбола всичко може да се случи много бързо, така че нека да видим какво ще стане до края на сезона", добави още футболистът.