Тити Папазов с благодарствено писмо към "сините" фенове

снимка: Булфото

Един от основните организатори на уникалното събитие по случай 100-годишнината на Левски Константин Папазов отправи своите думи на благодарност към милионите фенове на "сините", както и към всички, съпричастни с осъществяването на юбилейното честване на 23-и май на Националния стадион "Васил Левски".

Скъпи милиони сини фенове,

Искам да изразя своята безкрайна благодарност от името на Фондация "Фонд 100 години Левски", тръста Синя България, НКП и всички, участвали в организацията на юбилея.

В нощта на 23-ти срещу 24-ти май ние доказахме, че сме най-голяма общност в родината ни. Показахме на всички, че слабият сезон не може да ни раздели. За пореден път видяхме, че няма по-обичано нещо в родината ни.

Милиони "сини" фенове направиха нощта щастлива за много голяма част от българския народ. 20 години след Великото американско лято ние показахме, че когато нещо е много силно обичано, може да преодолее всички трудности. Левски доказа защо се нарича вековен. Левски доказа защо ще бъде вечен.

Този отбор не може да бъде спрян и съборен, когато е на гребена на емоциите. Искам да благодаря на всички институции, които оказаха своята подкрепа за организирането на този юбилей. Благодаря и на всички политици, които помогнаха и не потърсиха политически дивидент от това.

Те много добре осъзнават какво е величието и значението на този велик син клуб. Благодаря от сърце на целия екип от Фондацията, на всички хора, които в тези около 45 дни бяха до мен /Милена, Ина и Ицо/.

Признателен съм на Владимир Владимиров и всички от НКП, на хората от тръста Синя България, както и на всички останали, които се включиха със сърце и душа в организацията на този незабравим празник.

Най-големият подарък за всички нас, организаторите на това събитие, бяха вашето присъствие, вашето поведение и вашата неистова "синя" радост.

Любовта, която витаеше в тази велика нощ, може да пребори всички проблеми. Благодаря на всички големи спортни величия, които оставиха в тази нощ егото си у дома. Те дойдоха на пистата, за да бъдат наградени.

Получиха заслужено признание, защото са оставили трайна диря в историята на този вековен клуб. Благодарности към футболния и спортния клуб, които ни оказа пълно съдействие.

Благодарности и към медиите, които също показаха съпричастност към нашия празник. Мъдрите хора твърдят, че всяко чудо е за три дни. Има обаче и чудеса, като това от нощта на 23-ти срещу 24-ти, които остават завинаги в сърцата и душите на хората, които са ги преживели.

Благодарности към тези 40 000 щастливци, които преживяха на живо това паметно събитие. Поклон и пред милионите, които го гледаха пред "малкия екран". Признателен съм на моя екип от професионалисти в баскетболния Левски.

Те разбраха ангажименти към юбилея и вършеха отлично своята работа. Направиха всичко възможно, за да няма катаклизми в баскетболния ни отбор. Отпразнувахме своя юбилей, а сега гледаме към бъдещето, което принадлежи на младите хора.

Тези, които бяха на трибуните и онези на терена, като 15-годишния Станислав Иванов, който вкара гол на Лацио. Той е символът на нашето бъдеще, което със сигурност ще бъде славно, каквото е и миналото на Вековния Левски.

Винаги ваш, макар и късно прогледнал!

Константин Папазов