"Титан" се завръща в българския футбол?

снимка: Булфото

Бившите собственици на ЦСКА от сметопочистващата фирма "Титан - АС" може да се завърнат в родната футболна карта, стана ясно от изказване на управителя Венцислав Живков във Велико Търново.

Става въпрос за славния в миналото отбор на Етър, който понастоящем вегетира във "В" група. 

В момента в старопрестолния град тече дискусия за удължаването на договора на "Титан" с Община Велико Търново за нови пет години, а някои от общинските съветници са се поинтересували, дали сметопочистващата фирма не би се ангажирала с издръжката на футболния клуб в града.

"Знаете, че нашата фирма е съпричастна към спорта. Допреди 6 месеца бяхме собственици на ЦСКА. Ние сме отворени към тази тема. Това е въпрос на разговори, но след приемането, че “Титан – АС” ще продължи да чисти Велико Търново през следващите 5 години", коментира пред в. "Янтра ДНЕС" бившият изпълнителен директор на "червените" Венци Живков, който е и управител на фирмата за В. Търново.

"Склонни сме на разговори да подпомогнем футболен клуб Етър и да изясним кой какво иска и с какво фирмата може да бъде полезна. Нашата фирмена политика в градовете, където извършваме сметопочистването, е да помагаме на всички дейности, които се случват в самия град. Отворени сме за диалог", добави Живков.