Тайната на успеха: Григор Димитров се преобразил заради посещения в гейм центрове

Григор Димитров разбули прелюбопитен детайл, който по думите му е спомогнал да се чувства добре и да завоюва титлата на силния турнир в Бризбейн. Хасковлията разкри, че е отскачал до увеселителни центрове и досущ като малко дете е играл на различни игри.

По този начин е потърсил нещо различно от обичайната рутина.И това даде фантастичен резулта. 25-годишният плейбой довери, че някои вечери е ходил заедно с фитнес треньора си до града, за да играят във въпросните гейм центрове.

„Аз играех с мотори, с коли, баскетбол. Бях там с моя фитнес треньор. Мисля, че ние бяхме най-големите деца там. Така всеки път, когато си лягах се чувствах много добре. Това е нещо толкова малко, но ценно. Аз не съм от хората, които могат да се затворят в стаята и да мислят 24 часа само за тенис. Това не ми помага. Сега на турнира всяка вечер ходех да играя различни игри за половин час или час. Това ми донесе голямо забавление“, обясни първата ракета на България.

„Аз изкарах 10 дни тук, а не си спомням да съм имал толкова забавни моменти. В същото време бях много фокусиран, играх солидно във всичките си мачове. За това казвам, че се чувствах добре“, каза още Григор Димитров.