Тарторите на националния с молба към Хубчев

Тарторите в националния отбор искат селекционерът Петър Хубчев да върне Георги Миланов в тима. Футболист номер 1 на България за 2012 година е бил задраскан от специалиста след мачовете от Лигата на нациите срещу Норвегия и Кипър. Хубчев, който е известен с твърдия си характер, се ядосал заради недоволството на Миланов, останал резерва в първата среща с островитяните. Халфът влезе при 0:1 и в крайна сметка успяхме да обърнем срещата до 2:1, пише "Меридиан Мач".

Миланов бил бесен от статута на резерва, но въпреки силното си включване, остана на пейката и при гостуването на Норвегия.

Бившите съотборници на Миланов от Литекс - Ивелин Попов, Николай Бодуров, Иван Бандаловски, Симеон Славчев, Страхил Попов и Васил Божиков, са лобирали пред Хубчев за връщането на Жоро. Те използвали като коз и отпадането от групата на капитана на Левски Иван Горанов.

Миланов играе изключително силно за МОЛ Види и вкара гол за победата над ПАОК с 1:0 в Лига Европа. Техничарят проплака, че Хубси не е гледал на живо негови мачове и не е дошъл в Солун, където унгарците също надделяха над ПАОК, но с 2:1, а Миланов изигра супер среща.