Светска вест №1! Кристиано Роналдо вдига сватба със знойната Джорджина Родригес (СНИМКИ)

галерия:

Светска новина която може да претендира за №1 през новата година дойде от Иберийския полуостров. Стана ясно, че мега звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо най-сетне се е решил да мине под венчило.

Избраницата на CR7 е новата приятелка Джорджина Родригес, която по всичко личи е суъмяла набързо да влезе под кожата на португалския плейбой. Голямата новина разпространи „Correio da Manha“. Информацията на изданието е от близки приятели до носителя на „Златната топка“. В статията пише, че Кристиано планира сватбената церемония да се състои през лятото на 2018 година.

4163199

Влюбената двойка осветли връзката си в края на миналата година, а през януари Джорджина придружи играча и на церемонията по връчването на „Златната топка“, както и на няколко мача от Примера дивисион.

4163198

Освен, че ще става семеен, Роналдо планирал и още едно дете. Източникът на „Correio da Manha“ твърди, че Роналдо искал брат за малкия Кристиано. Футболистът на Реал Мадрид има благословията на своята майка за сватбата. Бъдещата булка вече се запозна с родителката на Кристиано.