Светльо Тодоров: Отново атакуват ЦСКА (ВИДЕО)

снимка: cska.bg

Треньорът на дублиращия отбор на ЦСКА Светослав Тодоров изрази пред официалния сайт на клуба възмущението си от спекулациите по негов адрес и заяви, че никога не си е тръгвал от ”Българска армия” и няма такива намерения. Той е категоричен, че това е поредната атака по ЦСКА и ще се посъветва с адвокати за ответни мерки.

"Вчера, телевизията която държи правата за излъчване на мачовете от Първа и Втора професионални футболни групи разпространи информация, че треньорът на ЦСКА II Светослав Тодоров е напуснал клуба, защото е разочарован от политиката на ръководството.

Телевизията дори си позволи да цитира изказване на Тодоров, което той не е правил пред нито една медия. От телевизията дори изпратиха младите таланти на ЦСКА в други отбори, което на този етап дори не е обсъждано, а самата медия се позова на писания на други ”доброжелатели", пишат от ЦСКА на официалния си сайт.

"Това е поредната атака срещу ЦСКА. Явно първият ни отбор им е пречка, ясно, че е пречка, но и вторият отбор да им пречи, това вече е прекалено", категоричен е Тодоров.

"Това са спекулации по мой адрес и по името на един велик клуб. Искам да кажа, че всичко е перфектно, базата работи на сто процента, децата тренират на Панчарево, постоянно се играят мачове. Миналата седмица изиграхме 5 мача за 7 дни", каза още Тоди пред CSKA.BG.