Сутиеска дава само 250 билета на левскарите за реванша в Черна гора

Неяснотите около билетите за реванша между Сутиеска и Левски започват да се избистрят. Националният клуб на привържениците побърза да разкритикува шефовете на столичния гранд, че не са дали никаква информация, кога, къде и колко билета ще има за мача в Черна гора. "Сините" обаче реагираха бързо и разясниха доста подробности. От Сутиеска ще отпуснат 250 билета за българите, а от Левски питат за още 750.

Ето и съобщението, което Левски пусна на официалния си сайт:

Уважаеми привърженици, 

по повод на множеството запитвания за билети за предстоящия мач между ФК Сутиеска и ПФК Левски на 06.07.2017 година в Никшич, Черна гора, искаме да направим следното пояснение.

Към момента отборът домакин е потвърдил 250 билета за привърженици на ПФК Левски. Всички билети имат цена от 5 евро (10 лева). Бройката се определя спрямо правилата на УЕФА и представлява 5% от одобрения от УЕФА капацитет на стадиона домакин. Тъй като клубът е изискал 1000 билета за привърженици на Левски, се надяваме ФК Сутиеска да отпусне и допълнителна бройка билети, но за момента нямаме потвърждение. При увеличаване на отпусната бройка ще има допълнително съобщение.

От потвърдените към днешна дата 250 билета, 175 ще бъдат предоставени на Националния Клуб на Привържениците (НКП), който ще реши как да ги разпредели и предложи тези билети.

Останалите 75 билета ще бъдат пуснати в продажба на 01.07.2017 г (събота, работно време от 10:00 до 18:00ч.) в клубния магазин и ще бъдат достъпни за притежателите на клубни карти „Вековен“ и тези от вас, които имат закупени сезонни билети. Поради ограничения брой билети, всеки притежател на клубна карта „Вековен“ ще може да закупи по максимум 2 (два) билета.

Самите билети се очаква да бъдат получени в София на 04.07.2017 година (вторник). За да може да се осъществят продажби и да може да планирате своето пътуване, в клубния магазин ще се предлагат ваучери, които след това може да бъдат разменени срещу самите билети при тяхното получаване в нашия клуб от клуба домакин.

Поднасяме на всички Вас извинения за неудобствата, свързани с тази организация, но в случая сме зависими от волята и действията на клуба домакин.