Страшни скандали провалиха общото събрание на Марица

Насроченото за днес Общо събрание на „Марица“ пропадна. То бе обявено за 18 часа, но поради липса на кворум бе отложено с един час – за 19 часа. Малко преди то да започне в залата на стадион „Марица“ влезе Петър Курдов, заедно с няколко негови сподвижници. Според ръководството на клуба обаче той, както и други хора, които не са членове нямат право да присъстват на събранието. Последва скандал, заяждане на лична основа и грозни разправии. На стадиона дойдоха полицейски служители, които се опитаха да въведат ред, но след около час стана ясно, че събранието няма да се проведе и хората се разотидоха подканени от служителите на реда. От ръководството обявиха, че ще бъде насрочена нова дата за провеждането на Общото събрание.

Така за пореден път подобен тип събрание в клуба премина със скандали и намеса на органите на реда.

Припомняме, че „Марица“ завърши на второ място в Трета лига и може да получи покана за Втора лига при определени обстоятелства.

По-късно официално от ръководството разпространиха изявление:

„ОТ РЪКОВОДСТВОТО:

По повод пропадналото днес Общо събрание, ръководството на „Марица“ се извинява искрено на всички членове на сдружението за загубеното време! Събитията случили се днес не са по вина на ръководството. По надлежния ред ще бъде свикано ново общо събрание след месец. То ще бъде със същия дневен ред, но ще се проведе при друга организация!

Председател на УС на „Марица“ – Христо Николов“