СТРАХОТНО! Ансамбълът грабна златен медал в Италия (ВИДЕО)

галерия:

Ансамбълът по художествена гимнастика грабна златото в многобоя на Световната купа в Песаро (Италия)! Страхотните грации отново изумиха публиката и журито и получиха нова десетка за трудност при съчетанието им на три топки и две въжета. 

Така и двете наши съчетания са с оценка 10.000 за трудност!

Симона Дянкова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Мадлен Радуканова и Теодора Александрова грабнаха титлата, след като днес получиха 18.650, а вчера на пет ленти - 18.700.

Домакинът Италия остана на второ място с 36.800 точки. Трети са гимнастичките от Украйна – 34.600. Русия имаше много проблеми вчера и остана на пето място.

Ето всички оценки от днешното състезание на три топки и две въжета:

4164829

"Гордейте се с тези момичета, българи! Те победиха не кой и да е, а Италия у дома им, Русия - с игра и композиция, с трудност и оригиналност! И двете наши съчетания са с оценка 10.000 за трудност! Весела Димитрова, ти си истински магьосник!Михаела Маеска - ти си фантастична! Шапки долу за Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Теодора Александрова и Елена Бинева, която игра със счупена костица на дясната ръка и лонгета, както и за резервите Стефани Кирякова, Мадлен Сергеева и Камелия Стоилова! Огромни благодарности и за труда на българския съдия на турнира Филипа Филипова! ОБИЧАМЕ ВИ, МОМИЧЕТА!", веднага написаха от федерацията на "Фейсбука" си. 

4164832