Стойчо включи младежките национали в групата за Вечното дерби

снимка: cska.bg

Младежките национали Антон Карачанаков и Ивайло Чочев са сред 20-те футболисти, включени в групата на ЦСКА за Вечното дерби с Левски от осминафиналите в турнира за Купата на България утре от 15:15 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Чочев от самото начало не бе пуснат от „армейците“ да участва в лагера на младежкия национален отбор, а в последствие и Антон Карачанаков се завърна в клуба си, въпреки че първоначално беше в сметките на селекционера Михаил Мадански.

Както се разбра още вчера, Омар Косоко ще пропусне и второто Вечно дерби за сезона. Мартин Петров обаче е напълно възстановен и ще бъде на разположение на треньора Стойчо Младенов.

Мамади Сидибе, Бруно Морейра и Григор Долапчиев, който не бе в групата при домакинството на Берое, пък ще са трите възможни избора на наставника за нападател срещу Левски.

Ето и пълната група от 20 играчи на ЦСКА:

12. Томас Черни, 99. Стоян Колев, 5. Тодор Янчев, 6. Джаксън Менди, 7. Мамади Сидибе, 8. Николай Дюлгеров, 10. Марсиньо, 11. Неманя Милисавлевич, 14. Валентин Илиев, 15. Браян Хауърд, 17. Мартин Петров, 18. Ивайло Чочев, 19. Апостол Попов, 21. Венцислав Василев, 23. Емил Гъргоров, 25. Ангел Грънчов, 37. Жереми Фо-Поре, 41. Бруно Морейра, 45. Григор Долапчиев, 71. Антон Карачанаков