Стойчо: Радвам се, че бихме толкова силен отбор

снимка: Булфото

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от продукцията на „армейците“, които спечелиха с 1:0 гостуването си на Литекс и поне временно изместиха „оранжевите“ от второто място в класирането.

Въпреки този позитивен факт Екзекутора заяви, че всички в отбора са здраво стъпили на земята и не се вълнуват особено от позициите си в таблицата, като просто гледат да се развиват във всеки изминал мач.

Победихме Литекс с игра преди всичко, бяхме достатъчно агресивни през цялото време, надиграхме ги. Вкарахме един гол и пропуснахме още два чисти гола, но и това е достатъчно в такива завързани дербита.

Литекс беше достоен противник, радвам се, че победихме такъв силен отбор. Работата на Загорчич и ръководството в Ловеч е много впечатляваща, те заслужават само поздравления и са много стойностен отбор.

Не може да има напрежение, защото останахме доволни от играта срещу Лудогорец. Не винаги резултатът е най-важен, показателно е, че феновете останаха и ни подкрепяха дори след загубата, което не се случва често по българските терени.

Дано да е светло бъдещето на ЦСКА, дано всичко да е окей с акциите, дано да дойдат спонсори и рекламодатели, които да инвестират в ЦСКА, защото това е най-великата марка в България.

Аз съм си казал мнението за класирането ни, ние сме здраво стъпили на земята и знаем на какво сме способни – имаме богатство, което трябва да развиваме“, завърши Младенов пред ТВ7.