Стойчо Младенов иска среща с феновете на ЦСКА

снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че всичко в отношенията му с Александър Томов, е наред.

Наставникът на "червените" сподели, че ще иска среща с феновете заради напрежението в дните след отпадането от молдовския Зимбру. Стойчо Младенов бе гост в предаването Sport7 по TV7. 

"При всички случаи трябва да се видим. Аз останах разочарован от плаката. Най-малко това съм очаквал, защото в продължение на година обикалях цяла България, срещах се с всички фен фракции и им дадох ясно да разберат каква е истината."

"В последните дни на лагера в Боровец дойдоха група фенове, тук в София коментирахме отново – те знаят състоянието на клуба. Знаят, че главните виновници ги няма. Ние проведохме една война с тях и я спечелихме и изгонихме тези хора. Останаха едни дългове, които трябва да се погасяват във времето и това ще е бреме, това ще е тежест на клуба. Докато те не се изчистят, аз не виждам ЦСКА как може да се изправи, но ще минат 3-4 години", заяви Стойчо Младенов.

Специалистът призна, че е останал изненадан и разочарован, защото феновете, не е трябвало да издигат плакат точно в мача срещу Левски.

"Те са разочаровани също и са прави да изискват, да притискат и да подкрепят отбора във всеки един момент по трибуните. Аз апелирам да изискват, да притискат както от мен, така и от футболистите, така и от ръководството. Останах изненадан от плаката, защото имаме един добър диалог с тях, при нас има прозрачност и ние им казваме истината в очите. На който не му харесва истината, съжалявам, това е. ЦСКА е заробен за дълги години. Има маса пари, които трябва да се връщат, има маса задължения, с които Томов до този момент се справя. Как? Само той може да каже", заяви още Младенов в предаването Sport7.

"За клуб като ЦСКА отпадането от Зимбру е провал. Дори и те обаче имат база, построена за 11 млн. евро. На нас претенциите ни са големи, но трябва да гледаме реално на нещата. Вината за отпадането е моя и само моя. Признавам, че се почувствах предаден от декларацията на Томов в деня след мача. След това говорихме и разбрах, че е искал да помогне, но написаното не прозвуча добре. Втората декларация се пусна, за да отрече първата", добави още Младенов.