Стоичков изви ръцете на Гриша Ганчев! Антон Недялков бе продаден на Далас

Босовете на ЦСКА-София излъгаха жестоко феновете на клуба. В официалния си сайт "червените" обявиха, че са продали най-добрия си защитник Антон Недялков. Сърцатият играч се превърна в най-големия любимец на запалянковците, заедно с Каранга. Вестта за раздялата с Недялков идва като гръм от ясно небе, защото наскоро чрез специална декларация Гриша Ганчев разясни, че ЦСКА-София ще запази титулярите си и ще надгражда, за да гони титла и купа.

Да, ама не! Явно обещанието,ч е няма да се пипат основни футболисти е било само прах в очите на феновете. Другият вариант е наистина Христо Стоичков да е натиснал Гриша Ганчев и да се е наложило бизнесменът от Микре насила да продаде Недялков на Далас. Именно в МЛС ще продължи кариерата си бранителят. В комюникето на официалния сайт се твърди в прав текст, че точно Камата е пожелал да бъде продаден Недялков.

ВИЖТЕ САМИ ПОТРЕСАВАЩАТА ДЕКЛАРАЦИЯ И МНЕНИЯТА НА БЕСНИТЕ ФЕНОВЕ ПОД НЕЯ ТУК:

Армейци,

бранителят Антон Недялков вече е състезател на американския клуб Далас. След дълги преговори трансферът бе финализиран официално и сърцатият защитник поема към американската Висша лига.

Сумата, която ЦСКА ще получи по контракта, е 1,5 милиона долара, като тя може да нарасне при добро представяне на футболиста и новия му тим. Освен това червените запазват в специална клауза значителен процент от правата на Недялков при бъдеща негова продажба.

Към 24-годишния роден национал имаше засилен интерес и от други чуждестранни клубове, но за ЦСКА сделката в този момент не беше основен и задължителен приоритет. Със своя авторитет и позиции легендата Христо Стоичков изигра основна роля тя да стане факт. По негова препоръка от Далас отдавна следяха изявите на Недялков и на няколко пъти повишаваха финансовите параметри. Ръководството на армейците направи много, за да задържи играча в редиците си и през пролетта, но в крайна сметка бе уважено изричното настояване на самия футболист и Стоичков кариерата му да продължи на ново поприще в САЩ.

Искаме да ви уверим, че ръководството на ЦСКА веднага предприе нужните мерки и задейства преговорите по привличането на качествен заместник на Недялков на този пост.