Стоичков и Ганчев биха шута на Любо Пенев от ЦСКА

Любослав Пенев няма да води повече ЦСКА. Чичовото, който се прочу с неспирно мрънкане към съдиите, ще бъде сменен от Люпко Петрович, който ще довърши сезона начело на "червените". Тази новина идва като гръм от ясно небе и макар да не е потвърдена е сигурна.

Ел Голеадор е отказал да пътува с ЦСКА, който довечера пътува за Варна със самолет. Тимът гостува на Тича в мач от плейофите в Първа лига. Пенев е обявил, че е обиден на Ганчев, защото слуша съветите на Христо Стоичков да го махне от ЦСКА след края на сезона. Така Любо решил да не чака дотогава, а още сега да си бие камшика, разбра Sporta.bg. Ицо и Любо са смразени, откакто вторият не уважи юбилея на Камата на Националния стадион.

Предвидената за днес пресконференция на пенев преди срещата с Морето е отменена. Причини официално не се съобщават. Припомняме, че Чичовото се провали в опитите си да свали от трона Лудогорец. Макар ЦСКА да отстрани разградчани за Купата, после Ботев заслужено изхвърли "червените" от турнира и то с 9 човека.

Стигна се и до загуба - пак от Ботев в Коматево, този път за шампионата, което сложи край на мечтите на ЦСКА за титла.