Стоев: Не излизаме като обречени срещу Литекс

снимка: levski.bg

"Въпреки, че имаме проблеми няма да излезем като обречени срещу Литекс", това каза наставникът на Левски Стойчо Стоев преди двубоя с ловчанлии във втори кръг на А група, предаде репортер на БГНЕС.

Стоев коментира проблемите на "сините", но въпреки това беше категоричен, че отборът му излиза за положителен резултат. Освен това наставникът обясни, че няма намерение да гледа двубоя заедно с Люпко Петрович.

"Това, че Литекс победиха заслужено Лудогорец не означава, че трябва да се притесняваме. Въпреки проблемите ни, ние няма да излезем като обречени. Мисля, че поканата на Люпко да гледаме заедно мача е от куртоазия, но в този мач сме съперници и не мисля, че е удачно да сме един до друг. Винаги липсата на треньора се отразява, но аз имам доверие на помощниците си. Не напусках зоната целенасочено, то беше емоция, а и стадионът не беше пригоден съвсем за мач. Четвъртият съдия ме държеше за ръката и ме буташе към скамейката, което ме подразни и го избутах. Реакцията ми беше ответна на тази, която се получи от четвъртия съдия. Ситуацията ни не е лека, но трябва да се справяме с нея, но в момента съм принуден да използвам в атака футболисти, които не са за тези позиции. Имаме интерес към флангови футболисти, но нека видим как ще се развият разговорите с тях. Нямаме централен нападател и остротата ни се губи в един момент. Играчите, които ползвам в момента не са свикнали на тези позиции", каза Стоев.

Той призова феновете да помагат на Левски в трудните моменти, докато тече трансформацията на клуба.

"Уважавам феновете, заради това, че обичат клуба. Виждат, че в момента изпитваме трудности, заради финансови редукции на бюджета. Не сме изградили отбор все още и имаме нужда от помощта им, за да се справят момчетата във всеки мач, докато се изградим като отбор. Мисля, че слуховете за Гаджев са спекулации. Другата седмица ще имаме яснота по казуса Абди. Неговото желание е да играе в Левски", каза Стоев.