Стоев: Навсякъде ни посрещат с омраза

снимка: Булфото

Старши-треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев се изказа остро по повод инцидента в Стара Загора, който вкара в болница полузащитника на тима Мишел Бурзорг, а сред пострадалите е и помощник-треньора Явор Вълчинов.

"Където и да отидем, ни посрещат с омраза. Направо с омраза и така нататък. Един инцидент, който няма нищо общо с футбола. Това създава лош имидж на играта", лаконичен по темата беше Стойчо Стоев.

Sporta.bg вчера ви информира, че бесни фенове на Берое са нападнали тренировката на шампионите, като ужасяващото меле е изгорило и десния прасец на помощника на Стоев.

"Имаше пострадали, имаше мелета, хвърляне на бомбички и всичко, което е извън футбола. Мичел Бурзорг пострада в мелето, но повече могат да ви кажат докторите. Аз също бях ударен от една бомбичка, коато изгори десния ми прасец", коментира пред bTV Вълчанов.

Ръководството и фенклуба на Берое вече се разграничиха от инцидента, а от полицията все още няма информация за задържани след грозните сцени Под Аязмото.

"Не са наши момчета, нямаме задържани, нямаме постъпили в болницата, нямаме официална информация, че това е така", каза председателят на фен-клуба на тима Александър Мечем.