Стив Дейвис преживя близка среща със 75 скорпиона

галерия:

Въпреки че снощи ще състоя финала на турнира в Антверпен между Марк Селби и Рони О'Съливан, изглежда че светът на снукъра беше далеч по-заинтересован от дебюта на легендарния Стив Дейвис в телевизионното предаване "I'm A Celebrity Get Me Out Of Here 2013" („Аз съм знаменитост, измъкнете ме оттук“).

Шоуто се провежда в австралийската джунгла и ще продължи четири седмици, през които Дейвис и други популярни британци ще живеят в лагери и ще се борят за оцеляването си.

Многократният световен шампион най-накрая е решил да разбие критиките и да докаже, че не е толкова снучен, колкото всички си мислят.

Англичанина, се представи с думите: „Очевидно най-интересният снукър играч, който се е раждал! Мисля, че съм интересен. Всички знаят, че съм скучен.

Интересния, както е наричан Стив, разказа във визитката си, че всъщност не знае защо участва, защото не си пада по екстремите изживявания.

Той обаче трябваше да скочи с парашут над океана още на старта на шоуто.

84c308b3-6dd3-bf4b-ed40-0ebac5fcb64a

Отборът му спечели първата надпревара и получи правото да прекара последна луксозна нощ в хотел, но загуби втората игра, в която Дейвис беше затворен в прозрачен съркофаг със 75 скорпиона. Залогът тук беше по-добрия лагер, който Дейвис и компания не успяха да заслужат.

Уменията за оцеляване на някой от състезателите се оказаха доста комични. Те се молиха за огън, а един от тях обърка градушката със сняг в джунглата.

aa833f59-96b9-5e1f-4595-609c19e2ee16

Предаването, в което Стив Дейвис е втори фаворит за победител, е следено с огромен интерес от повечето професионални играчи, съдии и самия Бари Хърн.

Всички те не пропуснаха да изразят впечатлението си от първия епизод в социалните медии, а Уърлд снукър (World snooker) отделя специално място на ветерана в сайта си.

Проверете знанията си за любимия спорт в най-новата ни рубрика “Снукър Експерт“

Ако сте истински снукър фен и желаете да получавате компетентна информация за света на любимата игра, харесайте страницата във Фейсбук Snooker PTC Bulgaria!