Стилиян Петров: Бях готов да се предам и да умра, но жена ми Паулина не ми даде

Легендата Стилиян Петров заяви, че е успял да пребори левкемията благодарение на своята съпруга Паулина. Той разкри, че е бил готов да се откаже по време на тежката химиотерапия, но жена му е успяла да вдъхне кураж и не го е оставила нито за миг.

Стенли вече е напълно здрав и даже има желание да възобнови професионалната си кариера. В момента той чака отговор от Астън Вила дали ще му бъде разрешено да играе в Чемпиъншип през следващия сезон.

"Бях готов да спра и да си отида, но Паулина ме разубеди. Тя не го позволи и каза, че имам толкова много неща, за които да живея. Затова продължих и се възстанових напълно. Тя беше права".

"Паулина трябваше да се справи с толкова много през последните няколко години и беше силният човек, който ни мотивира да продължим", заяви Стилиян Петров от Англия.

Съпругата му Паулина пък каза: "Всички трябваше да сме силни заради Стилиян. Ние трябваше да му помогнем за битката с левкемията и имаше много трудни моменти по пътя ни". "Нямаше начин обаче да му позволим да се предаде и да спре да се бори. Много съм горда с него. Всички сме много горди", каза тя.