Стефанов в свой стил: Когато бяхме шампиони, Кирчо правеше платненки

снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира в типичния си стил нападките на Кирил Домусчиев към Наско Сираков. Вчера босът на Лудогорец нарече "абсурдна" евентуалната кандидатура на бившия играч на Левски за президент на БФС. Бизнесменът скочи и на Стефанов, като заяви, че той е виновникът за постоянните грешки на българските съдии, защото ги поставя под напрежение с изказванията си. 

"Преди време имах честта да говоря и с Краля слънце, но вече я нямам. Изявлението, което прочетох, не му прави чест. Той не може да говори за футбол с Наско Сираков. Когато говори за футбол с Наско Сираков, най-добре да мълчи.

Той нанася огромна вреда на футбола ни. Това, че отборът му играе в Шампионска лига, е най-вече, за да гали неговото собствено его. Така, както Наско Сираков му каза, той е главният виновник да играят толкова много чужденци. Това с нищо не помага на футбола ни.

Когато ние бяхме шампиони, Кирчо правеше платненки. Нищо, че сега е милиардер от кредити. Това да го напишете", заяви Венцеслав Стефанов в интервю за "Bulgaria ON AIR".