Стефанов: ЦСКА лежаха и симулираха по терена

снимка: Булфото

Собственикът на Славия Венци Стефанов нападна в типичния си стил своя съперник ЦСКА след равенството 2:2. Той обяви, че няма нищо общо с неизлъчването на мача по телевизията и обвини "червените", че са лежали по терена в последните минути на мача.

 "Аз съм последният човек, който има нещо общо с излъчването на мача по телевизията. Ако искат да излъчват и тренировките на Славия - нищо не ми пречи. Нито сме правели простотии, нито сме се държали идиотски. Оставям на вас, журналистите да кажете дали съдията е порязал ЦСКА."

"Яд ме е, че не спечелихме. Накрая ЦСКА лежаха по терена и симулираха някакъв футбол. Но вината си е наша - допуснахме безброй грешки в средата на терена и така помогнахме на ЦСКА да вкара два гола. Доволен съм от това, че момчетата имаха желание да победят. "

"Стефан Велков е футболист на Славия, не на Левски, не на ЦСКА. Той първи каза на треньора на юношите за опитите за уреждане на мачове на юношеския национален отбор. Тия с компютърчетата аз ги гоня от стадиона от 4-5 години. Изпълкомът на БФС няма да обсъжда тези въпроси, защото няма полицейски функции. Това е криминално деяние", заяви Венци Стефанов/