Старокин намекна, че в Левски не всички се раздават

снимка: levski.bg

Футболистът на Левски Орлин Старокин получи днес своята награда за футболист на 18-ия кръг на първенството на А група. Бранителят заслужи приза след добрата игра и двата гола, които реализира във вратата на Литекс за победата на „сините“ с 4:1.

Старокин събра 8 гласа от 23 възможни и остави зад себе си футболистите на Ботев Пловдив Абел Анисе и Ромарио Кортзорг, Емил Гъргоров и Мартин Петров от ЦСКА и халфа на Лудогорец Михаил Александров.

Юношата на ЦСКА получи наградата си в Пресклуб „България“, където коментира поражението на Левски от Черно море в събота с 1:2 и ситуацията в клуба.

"Не играхме по най-добрия начин във Варна. Не разбрахме, че без да се одраскаме и да влезем здраво в единоборствата, няма как да спечелим, специално във Варна. Направихме много грешки, а всяка загуба е голям проблем за нас“, заяви Старокин.

Той бе категоричен, че напрежение в съблекалнята на Левски няма и призна, че Владимир Гаджев е барометър за играта на тима.

"Напрежение никога не е имало. Не може да има такова разминаване да побеждаваш Литекс на „Герена“ и след това такъв мач във Варна. За мен трябва да имаш сърце и душа, да се раздаваш във всеки мач и малко по-мъжки да приемаш нещата."

"Опитах се да дам максимума от себе си. Това, че съм пуснал кръв е ситуация, не съм искал да го правя. Господин Здравков може да каже дали останалите са се раздали докрай, но в Левски има доста качествени футболисти и ако бяха дали максимума, резултатът щеше да е различен.“

"Владо Гаджев ни липсваше, той е барометъра на нашия отбор. Има доза истина в думите на Даниел Димов, че Левски играе като провинциален отбор. За себе си знам, че не съм мишка, имам си сърце и душа, раздавам се във всеки един мач.

Изживяваме криза и не ни остава други, освен да излезем от нея по най-бързия начин. Някои футболисти ще си тръгнат през зимата и ще дойдат нови. Очаквам да направим добра подготовка и да имаме друг облик през пролетта“, даде своята прогноза за представянето на Левски в А група Старокин.