Станимир Стоилов: Левски може да е шампион, 8 точки са нищо

Легендата като играч и треньор на Левски Станимир Стоилов отново даде мнение за случващото се на Герена. Мъри даде интервю за колегите от телевизия Канал 3.

"Всичко се решава на игрището. Там са силните хора. Аз мисля, че Левски може да стане шампион. Защо да не стане? 8 точки разлика не са толкова много. Има директни мачове, който надделее в тях - ще вземе титлата. Да започват да бият! Какъв е проблемът?

Ще има интересни мачове. Отборите в шестицата са изравнени. Лудогорец допуска грешки. Има някакво разклащане при тях, но ще видим доколко Левски и ЦСКА ще се възползват.

Не мога да кажа дали Лудогорец е по-слаб или не, но в предните години бяха по-категорични. Решаваха нещата още в началото на плейофите. Има отстъпление, след като разликата е 3 точки.

Винаги съм казвал, че е много лесно да уволниш един треньор. Затова преди да го назначиш, трябва да мериш 100 пъти. На колеги оценки не давам. На този етап Левски тепърва ще започва да гради всичко наново. Има нови собственици. Надявам се Левски да се върне на мястото, където заслужава.

Ако има достатъчно добри българи - да действат. Иначе ще трябва да търсят отвън. Нашата публика е показала, че приема, както българи, така и чужденц. Важното е да са добри футболисти".