Sporta.bg стана поредната медия с отнета акредитация от Локомотив (Пд)

Във връзка с неиздаване на акредитация от ПФК Локомотив (Пловдив) на Sporta.bg за сезон 2018/2019 изказваме своята позиция:

Уважаеми, Господа,

Благодарим Ви за специалното внимание и отношение към Sporta.bg. Отнемането на непоискана акредитация за сезон 2018/2019 за пореден път показва, че сме на прав път и статиите за клуба се следят с голям интерес. Като причина за неиздаването на пропуск за журналистическите ложи е изтъкната статия уронваща престижа на Локо (Пд), която "търси рейтинг и повече четения". Да, търсим рейтинг и четения чрез истината и ги постигаме.

Ние, от Sporta.bg, ще продължим да отразяваме всичко, което се случва с Локомотив (Пд), да информираме читателите си и да казваме истината - дори тя да не се харесва на всички.

Sporta.bg е поредната медия, недоспускана на стадион "Локомотив" в парк "Лаута". Припомняме, че преди 2 месеца те отнеха акредитацията и на регионална медия, в частност на журналиста Стойчо Генов. Който пък е бивш директор на пресотдела на Локомотив. 

ПП

Преди да отнемат акредитациите на медии е добре на "Лаута" да се замислят защо 90 процента от феновете на клуба са си самоотнели акредитациите и не посещават стадиона!

Готови сме да предоставим трибуна на ПФК Локомотив (Пловдив), ако от клуба считат за нужно да уточнят коя статия в Sporta.bg е накърнила имиджа им, кое в нея не отговаря на истината и с какво са несъгласни!