Спас Русев и голяма агитка изгледаха тренировката на Левски преди сблъсъка с ЦСКА-София

снимка: lap.bg

Днес Левски направи своята последна тренировка преди полуфиналния сблъсък с ЦСКА-София за Купата на България. Тя не бе просто поредното задължително занимание, протичащо на "Герена", а се оказа много по-емоционална.

На стадиона, за да гледа своите футболисти, пристигна собственика на 26-кратните шампиони Спас Русев. Той паркира своя "Range Rover" пред "Герена" и подкрепи тима след разочароващите резултати.

Противно на очакванията, на стадиона се събра и солидна агитка. Десетки левскари опънаха плакати в Сектор "В", пяха песни за любимия отбор и скандираха по време на заниманието на Делио Роси и неговите възпитаници, съобщава gong.bg. Феновете застанаха плътно зад любимия тим, макар той да ги разочарова с три поредни загуби в Първа лига.

Сега идва най-важната задача през сезона за Левски - спечелването на Купата на България. Задачата обаче е повече от трудна, тъй като "сините" трябва да преодолеят големия съперник ЦСКА-София в два мача. Първата среща на "Васил Левски" е утре, сряда (11 април) от 18:00 ч.