Созопол щурее в "Бикини" след успех над Враца

снимка: фейсбук

С купон се поздравиха футболистите на Созопол за победата с 1:0 над Ботев Враца. Играчите на Румен Димов постигнаха успех на терена, който поляха до ранни зори. "Небесносините" са празнували в чалготека "Бикини", която е култово сборно място за любителите на тази музика по родното Черноморие.

Отборното събиране не е било организирано от клуба, но със сигурност е било позволено от треньорския щаб. Междувременно треньорът на Созопол Румен Димов заяви, че се е скарал на играчите на полувремето, когато резултатът беше 0:0. "Получи се мач с по-малко футбол и повече битка и единоборства. Враца винаги са ми харесвали и заради духа, и заради това, че са отбор, който играе до последно за точките. На полувремето повиших тон, защото исках да излязат и да играят така, както приляга на Созопол. Точките се печелят и ако не пуснем малко кръвчица или не изядем някой шамар, няма да победим. Оставих ги две минути сами вътре, за да може от психологическа гледна точка да излязат и да покажат това, което е необходимо.

След двубоя ние имаме практика да се събираме целият отбор, тъй като исках да ги поздравя като едно цяло, а не като индивидуалности. Втора лига е много тежка. Да, качеството е по-ниско от Първа лига, но тимовете са изключително дисциплинирани", заяви специалистът.