София-Запад захапа Сираков, обяви бомбите в Сектор Б за провокация

Организацията „София Запад“, която е лидирана от популярния Любо Младежа, излезе с позиция за хвърлените бомби и мелето по време на мача Левски – Шкупи от Лигата на конференциите. "Сините" биха с 1:0 и отстраниха северномакедонците с общ резултата 3:0.

От фракцията обявиха, че нямат нищо общо със случилото се, а е имало добре подготвен удар срещу репутацията на сектор Б.

Ето и цялата позиция на „София Запад“:

„Скъпи левскари,

Обръщаме се към цялата синя общественост с цел да внесем малко яснота около създалата се ситуация в сектор Б по време на срещата от турнира на Лига на Конференциите.

За съжаление победата на любимия отбор остана на заден план заради възпламенените по пистата бомби.

Ние от клуб на привържениците на Левски „София Запад“ се разграничаваме от случилото се и държим да подчертаем, че мигновено реагирахме срещу провокаторите в южната трибуна. Използваме думата провокатори, защото това не е самосиндикално решение на произволни елементи, а добре подготвен удар срещу репутацията на сектор Б и водещата в него организация.

До поръчителите и изпълнителните на това подривно любимия клуб действие искаме да изпратим следния апел:

„Това, което направихте, ще хвърли петно върху името на организацията ни, но за да е оцеляла толкова дълго под политически и полицейски репресии, ще пребъде и след тази недобре скалъпена партизанска сцена!

САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!

Сираков-ВЪН!“